Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egyszerű és olcsó ételek

Egyszerű és olcsó ételek

Kelbimbósaláta

Tgy recept

2023. május 23. - Házi praktikák

80 dkg kelbimbó, 10 dkg füstölt szalonna, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg csicsóka, só, 5 dl zöldségleves, 2 evőkanál borecet, 2 evőkanál napraforgóolaj, fél csokor petrezselyem.

A kelbimbót megtisztítjuk, a külső leveleit leszedjük, torzsarészét levágjuk. A megmosott bimbókat fazékba tesszd< és annyi sós vizet öntünk rá, amennyi éppen ellepi. 20 percig pároljuk, majd lecsöpögtetjük. A felforrósított olajban megpirítjuk a kockára vá­gott szalonnát, és állandóan kevergetve kiolvasztjuk a zsírját. A megsült porcot kivesszük a serpe­nyőből, és a visszamaradt zsiradékon világosbarnára sütjük az apróra vágott hagymát. A levest, a borecetet, a szalonnapörcöt, a megmosott, lereszelt csicsókát és a hagymát a kelbimbóhoz keverjük és apróra vágott petrezselyemmel meghintve tálaljuk.

kelbimbo10.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsoetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8218129962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása