Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egyszerű és olcsó ételek

Egyszerű és olcsó ételek

Kapros csirkesaláta

Tgy recept

2023. május 23. - Házi praktikák

 1 db csirkeemell, 20 dkg kukorica, 2 db kemény tojás, 50  dkg zöldbab, pirosretek, 1 fej zöldsaláta, újhagyma, 2 dl tejföl, só, citromlé, 1 db paradicsom, mustár, nagy csokor kapor.

A csirkemellet megsütjük, lehűtjük és kicsontozzuk. A húst ujjnyi darabokra vágjuk, és összekeverjük a  kukoricával, a zöldbabbal, a felszeletelt keménytojásokkal, a zöldjével együtt karikára vágott hagymával, a felszeletelt paradicsommal, megsózzuk, és megöntözzük citromlével, belekeverjük a mustárt. Végül ráöntjük a tejfölt, és az egészet a megmosott, megszárított salátalevelekkel kibélelt tálba rakjuk. A  salátástál közepére rakjuk a megtisztított, pirosretket, majd finomra vágott kaporral ízesítjük. Ízesebb lesz, ha tálalásig   a hűtőbe tesszük, és utána tálaljuk.csirkesalata_10.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsoetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9418130496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása