Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egyszerű és olcsó ételek

Egyszerű és olcsó ételek

Olasz paradicsomsaláta

Tgy recept

2023. május 24. - Házi praktikák

60 dkg paradicsom, 2 fej lilahagyma, 10 bazsalikom levél, 2 szál petrezselyem, oregánó, 25 gr mozzarella, olívabogyó, só, bors, olívaolaj.

A paradicsomot megmossuk, megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk. A  meghámozott hagymát kettévágjuk és felszeleteljük A zöldfűszereket előkészítjük. A bazsalikomot és az oregánót felaprítjuk. A mozzarellát  és az olívabogyókat kiemeljük a levéből, a mozzarellát  vékonyan felkarikázzuk.

Egy tál szegélyét kirakjuk paradicsomkarikákkal, középre helyezzük a mozzarellát, majd ismét köré rakjuk paradicsommal. Tetejére hagymát szórunk, és díszítjük olívabogyóval, oregánóval, bazsalikommal. meghintjük borssal, sóval, végül meglocsoljuk az olívaolajjal. Bármilyen frissen sült hús-vagy halételhez kínálhatjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsoetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4918131494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása